ORIGINI CAFEA

Kenya – ofera una din cele mai intens aromate cafele din lume, nivel de aciditate ridicat Aromele variaza subtil de la regiune la regiune, avand un complex unic de fructe de padure, citrice si o textura bogata.

Ethiopia Djimmah – prajita mediu si preparata la ibric sau filtru este cafeaua clasica, plina de nostalgie.

Colombia Supremo – note de fructe, ciocolata, corp mediu, finisaj curat, aciditate echilibrata, note de caramel, gust rezidual frumos, neted.

El Salvador Pacamara – Finca El Carmen – boabele sunt mari, bine dezvoltate, fara defecte vizibile si prezinta o densitate medie dupa prajire. Aroma este fructata, gustul bine echilibrat, fară o aciditate pregnanta.

Guatemala SHB – cultivata in zona muntoasa de nord, GUATEMALA SHB este o cafea exceptionala, cu o aciditate distincta, ce se impleteste armonios cu aroma de fructe caramelizate.

INDIA PLANTATION AA – este una dintre cafelele arabice ce are un gust desavarsit, exotic, cu aroma fina si ampla, echilibrata.

INDONESIA SUMATRA MANDHELING – aroma subtila, florala, aciditate medie, corp si nu in ultimul rand mentionam gustul ce este total diferit de celelalte cafele arabice.

JAVA WIB1 MEDIUM BEAN – cu un grad de cafeina destul de ridicat si o acciditate abia perceptibila, Java poate fi preparata cu succes la ibric sau filtru. Cu alte cuvinte daca doriti o cafea „tare” incercati Java la ibric sau filtru!

HONDURAS SHG – aroma fructata, aciditate vie de portocala, gust catifelat, corp moale. HONDURAS SHG este una dintre cafelele ce devin prietenoase inca de la prima degustare.

COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU – se poate spune ca este o cafea plina de personalitate. Aciditatea usor peste medie compensata de corp si gust o face ideala pentru brew sau French press.

BRAZILIA SANTOS NY2 17/18 SELECTED – aroma intensa, usor fructata un gust placut, textura medie.

ETHIOPIA YIRGA CHEFFE – este fara indoiala una din cele mai bune cafele Ethiopiene. Procesata pentru prajire prin spalare si uscata naturala, prajita light spre mediu, dezvolta arome complete si un gust desavarsit, usor ciocolatiu, cu corp bun si un nivel de aciditate relativ mic, in comparatie cu alte cafele arabice.