CAFEA BLENDURI

Espresso Bar – Amestec caracterizat printr-o diversitate de arome, delicat si in acelasi timp intens. Prezenta in componenta sa a unui mic procent de Robusta de calitate superioara garanteaza o crema persistenta. Ideala pentru prepararea de cappuccino. Bine definita, prajita light spre mediu, cu aroma si gustul perfect echilibrate ‘ESPRESSO BAR’ reprezinta solutia ideala pentru baruri si restaurante.

Espresso Gourmet – O rafinata selectie de cafea 100% Arabica originara din zonele de cultura cele mai renumite. Acest amestec de caracter gentil, armonios reprezinta perfectul echilibru cu gust unic caracterizat de accente delicate, aciditate redusa, aroma florala care lasa un gust placut de ciocolata.

Blendul Espresso Gourmet propune arome subtile si un gust pe masura dat de imbinarea perfecta a 4 cafele arabice de exceptie. Indiferent de metoda de preparare aleasa ‘Gourmet’ te incanta de la prima degustare.

Espresso Classico – Pentru cei pasionati de o cafea cu caracter, va recomandam Blendul Espresso Classico. Este puternic dar si aromat, usor amar dar in acelsi timp si dulce. Preparata la ibric este cafeaua gustoasa a fiecarei dimineti, iar la espresso devine doza de energie de care aveti nevoie in fiecare zi.

Filter Coffee – Putini stiu depre cafeaua la filtru ca are un continut mai ridicat de cafeina, dar si o aroma mai intensa a cafelei prospat prajite. Blend obtinut din cafele din America Centrala, destinat impatimitilor de cafea la filtru.